Isnin, 5 Julai 2010

Fuhh...Pelakon Malaysia Berbogel,Jamil Khir Benganggg....


( Malaysia Bolehhh..)

Perbuatan pelakon baru Arja Lee yang mengaku berbogel dalam filem ...Dalam Botol adalah satu kesalahan bukan sahaja melibatkan agama sebaliknya undang-undang.

Menteri di Jabatan Perdana Menteri, Datuk Seri Jamil Khir Baharom akan meminta pihak bertanggungjawab seperti Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (Jakim) memantau dan mengambil tindakan yang bersesuaian sama ada dalam bentuk peringatan atau dalam bentuk lain kepada pihak terbabit.

"Di sudut undang-undang juga salah untuk tidak berpakaian," katanya kepada Bernama, Isnin.

Akhbar Mingguan mStar yang diterbitkan dalam Sunday Star, Ahad lalu melaporkan, Arja Lee atau nama sebenarnya Azharudin Ramli yang memegang watak transeksual bernama Ruby dalam filem itu sanggup berbogel untuk memastikan lakonannya lebih realistik.

Kata Arja, keputusan berbogel itu dibuat selepas dia tidak berpuas apabila wataknya yang sedang mandi itu tidak kelihatan sempurna ketika dia memakai seluar dalam.

"Saya yang bersetuju untuk berbogel tetapi jangan terkejut anda semua tidak nampak "anu" saya kerana saya sudah "menyembunyikannya"," katanya dalam akhbar itu.

Sementara itu penerbit filem berkenaan Raja Azmi berkata, niatnya menerbitkan filem itu adalah untuk berdakwah kerana ...Dalam Botol memberi mesej yang baik kepada penonton berdasarkan kepada kisah benar seseorang yang diadaptasikan dalam bentuk filem.


Juragan : Sepatutnya kita bangga apabila ada dikalangan anak Melayu sudah mampu mengatasi pelakon Hollywood..Hasil tarbiyyah Umno selama 50 tahun..Maka tunggulah,para ulamak yang bacul ( Mengharapkan kehidupan dunia ) dan menjilat-jilat penguasa dalam sesebuah negara,maka kamu akan dipertanggungjawabkan nanti di Yaumul Masyar..!!Tiada ulasan:

Catat Ulasan