Sabtu, 26 Februari 2011

Terkini...Bob Pencetus Semangat Di Merlimau...

Terkini...Bob Lokman mencetuskan lagi semangat di Penamaan calon Merlimau apabila dilihat bersama pimpinan PR dalam perarakan Penamaan Calon di Luar Politeknik Merlimau.kehadiran dianggarkan 3000 orang yang turut disertai oleh pimpinan Hardcore PR.

Keadaan tenang dan terkawal,dengan laungan semangat oleh para penyokong PR berselawat,bertakbir dan kedengaran juga laungan "Reformasi"

Juragan : menyusul selepas ini...

1 ulasan:

 1. alahai KITA GONGXI-KONGSI BERSAMALAH .......Sabtu, Februari 26, 2011CALUN PAS MERLIMAU DAH PANDAI MENIPU

  Besaq nyaa!


  1 - Timbalan Ketua Dewan Pemuda PAS Melaka, merangkap Timbalan Yang Dipertua PAS Kawasan Jasin, Yuhaizad Abdullah, 38, adalah calon bagi pilihan raya kecil (PRK) kawasan Dewan Undangan Negeri (DUN) Merlimau pada 6 Mac ini.


  2 - Beliau memiliki Diploma Tasawur Islam dan telah membuat Pembohongan Pertama setelah mengaku menjadi ahli Gerakan Belia 4B Jasin, didalam Biodata beliau (Baca sini>).
  3 – Penasihat Gerakan Belia 4B Jasin, Datuk Hasan Rahman hari ini menafikan calon Pas, Yuhaizad Abdullah, pernah menjadi ahli pertubuhan itu. Setelah diteliti keahlian pertubuhan tersebut di daerah itu, calon Pas tersebut didapati tidak pernah menjadi ahli seperti yang didakwanya.


  “Macam mana beliau nak menjadi wakil rakyat di Merlimau kalau tidak bercakap benar. Kenapa mesti nak tipu dengan mendakwa sebagai ahli Belia 4B di daerah ini. (Read here>)

  4 – Cuba tengok ‘Pengalaman Luar Negara’. Menyertai ‘Seminar Al-Quds’ dikatakan pengalaman luar negara.


  Alahiii! Awat la orang Pas ni !
  Di merata-rata negeri ada Pas Samdol !
  Sana sini ada Penipu ! Stupid Moron Mampus !
  Sertai Seminar katanya pengalaman luar negara.
  Seminar di Hadyai, Songla, Golok, Danok dikira pengalaman luar negara kaa!
  Kalau macam ni, 'Sijil Cuti Sakit' pun dikira Kelayakan Akademik. Stupid Moron Tahap Gila!


  5 - Mana hilang Raja Samdol Mahfuz? Rasa-rasanya kena belasah kiri kanan dengan Nicky selepas beliau awal-awal lagi mengaku kalah di Merlimau dan Kerdau (Baca sini> dan disini>)
  sunber:
  hhalem
  Dicatat oleh blogenstarz

  BalasPadam