Khamis, 15 September 2011

Gilaaa..Salin Pakaian Dalam Gerabak...



Rakaman video tunjuk remaja cina sedang kelam kabut londeh habih pakaiannya tinggal seluar dalam kemudia tukar pakaian lain dimuat turun dalam internet kasi gempaq dunia cyber. Ada yang marah tapi ada yang tak kisah...diaorang kata ok apa!, kita kena terbuka dalam dunia moden ni ....hahaha kena terbuka maknanya kena buka habih la kot?

Sekarang kat komuter tak ada lagi kes macam ni terjadi. itupun semua gerabak dah macam ikan sadin dalam tin...kalau ada mangkuk berayun yang pi buat show macam tu kerap-kerap alamat lagi ramai serbu naik komuter...hahaha lebih-lebih lagi mat-mat bangla. - utusan meloya

2 ulasan:

  1. Salam,

    Ni kes tak sempat salin kat rumah sbb ada dating atau appointment penting ha ha!

    BalasPadam