Khamis, 13 Oktober 2011

Awie..Dari Umno Kamu Datang Kepada Umno Kamu Kembali...


Sebelum ini heboh diperkatakan Awie atau Ahmad Azhar Othman bersama beberapa artis lain akan menyerahkan borang keahlian sebagai Pemuda UMNO Malaysia kepada Ketua Pergerakan Pemuda UMNO, Khairy Jamaluddin di Pejabat Pemuda, Menara Dato Onn.

Di dalam sidang media petang tadi jelas kelihatan antara artis yang bersama Awie ialah Zed Zaidi dan Adam AF. Khairi Jamaluddin turut mengumumkan pertandingan BN Youth Music 2011 di dalam sidang media tersebut. Kemasukan artis yang memilih Umno sebagai parti pilhan mereka adalah kerana Umno itu 'cool' menurut Armand Azha.

9 ulasan:

 1. GENG PARTI PANDI KUTTY SEKUTU APCO !

  BalasPadam
 2. pegi mati lu orang...nak masuk umno ke nak ke neraka peduli apa aku...

  BalasPadam
 3. Yong pun tak kisah. Di kalangan keluarga Yong takde yang minat mereka pun.

  BalasPadam
 4. Apa!...gelemar sangat ke bila artis masuk umno..
  tak heran pun..
  artis ni bila sakit mula lah minta simpati kat orang ramai, bila senang sikit je tunjuk lagak.

  BalasPadam
 5. cool untuk maksiat ok le...

  BalasPadam
 6. tak mainla awie ke, zed zaidi ke atau adam ke...pergi blah la lu orang...adapun tak menambah, takde pun tak berkurang....kalau nak mengampu dan cari makanpun agak-agak le weh....patutlah orang kata artis ni banyak yang otak udang...

  BalasPadam
 7. biasa ler begitu bila ada glamer umno cari tapi bila tak glamer lagi umno buang.....Masa tu barulah heboh nak masuk parti lain.

  BalasPadam
 8. Awie oi. lu masuk JAMBAN, lu shouyin syiok sndri, lu tamao kecoh ka? wa talak helan la.

  BalasPadam
 9. Mahasuci Allah..Sesungguhnya mereka2 yang benar2 mahu bertaubat dan kembali kepada agama fitrah(Islam) sahaja yang diberikan Hidayah berada dalam perjuangan agama Allah (PAS).

  BalasPadam