Rabu, 12 Disember 2012

Kurang Ajarr..Ahli Gerakan Datang Kelantan Tunjung Samseng..

Sekumpulan anggota parti Gerakan dari Negeri Sembilan mendapatkan khidmat pendandan rambut wanita di bandar Kota Bharu dalam usaha untuk mencabar undang-undang yang dikuatkuasakan di bandar tersebut.
Enam anggota parti itu, diketuai penolong setiausaha Gerakan Negeri Sembilan berkenaan bertolak dari Negeri Sembilan pada 10.30 pagi Isnin lalu dan tiba di Kota Bharu 12 jam kemudian.

Kumpulan berkenaan kemudiannya berkunjung ke satu salun rambut di bandar berkenaan untuk menikmati perkhidmatan yang disediakan empat pendandan rambut wanita Cina.

Ketika dihubungi selepas itu, Choong berkata semua pendandan rambut berkenaan adalah wanita manakala kumpulannya terdiri daripada empat lelaki dan dua wanita.

Choong berkata beliau mendapatkan khidmat gunting rambut manakala lima lagi mendapatkan khidmat mencuci rambut.

Kataya, pihak berkuasa tempatan Kota Bharu bagaimanapun tidak tampil ke tempat berkenaan, walaupun tindakan mereka menyebabkan seramai kira-kira 20 orang berhimpun di luar salun tersebut.

Kecewa dengan ketidakhadiran penguatkuasa berkenaan, Choong berkata beliau akan menganjurkan pasukan lebih besar ke Kota Bharu selepas ini.

6 ulasan:

 1. Sungguh beradab komponen BN ini,Inilah tarbiyah yang diberikan oleh Umno selama 55 tahun memerintah.

  BalasPadam
 2. Memang celaka cina-cina gerakan ni...kalau bodoh mesti datangnya dari parti kuno BN...banyak lagi kerja berfeadah yang lain...kerja bodoh juga yang dipilihnya.

  BalasPadam
 3. aku tunggu komen jamer khir,masitah tah hapa hapa, patul bari, tok guru mondok samaah........kita tungguuuuuuuuuuuuuuuuuu........................kalau betul depa sokong islam

  BalasPadam
 4. Dan janganlah kamu mendekati zina; sesungguhnya zina itu adalah suatu perbuatan yang keji. Dan suatu jalan yang buruk 17-32

  Islam ajar umatnya menjauhi perkara perkara yang boleh mendatangkan maksiat tapi ada manusia konon hidup ada agama dalam urusan hidup seharian tak da panduan agama

  BalasPadam
  Balasan
  1. Mana mereka faham,sebab kawan karib mereka Umno Bangsat sebiji macam perangai mereka jugak!

   Padam
 5. Yang jadi susahnya jante hak ngaku isle pung dok ghi gunting disalun supa tuh.Puak buke isle biarlah sebab mereka memangnya sesat.

  BalasPadam