Selasa, 2 April 2013

Panass...Isteri Pemimpin Parti Mana Terlampau "Seksi" dan "Seksa" Nii..

Gua kasi besarrrrrr picture ni beb...tapi lu orang jangan tengok "Benda" besar tu pulak..Inilah gambar isteri Taib Mahmud pemimpin Islam Barisan Nasional..Kalaulah ada pimpinan melayu dalam Pas atau PKR mcm nii..Fuhhhh...kiamat satu malaysia beb..pagi petang kena kutuk kau-kau punya...Namun inilah hakikatnya..
Umno yang menjadi tunjang BN yang kini hampir kepada PRU..saban hari mengatakan PAS sesat dan merekalah satu parti yang memperjuangkan Islam di negara ini..Maka ingat..

Ingat..Barangsiapa yang menggangkat pemimpin yang isterinya sebegini rupa,maka jawablah nanti dihadapan Allah..Al kufri..kufron..Kamu redho dengan kekufuran..maka kamu akan sama kufur...InsyaAllah tamatkanlah kuasa pemimpin yang dengan megah  melanggar dan mempermainkan\ syariat Allah...

JuRaGan :  Ya Allah hindarilah hati kami daripada cenderong untuk melantik pemimpin yang jelas melanggar dan menentang perintahMu ya Allah.Janganlah Engkau jadikan kami bersama-sama mereka ini di dunia dan diakhirat kelak..sesungguhnya kami amat takut akan azab dan siksaanMu Ya Allah..Aminnnn..


4 ulasan:

 1. SubhanAllah,
  Apa dah jadi.....
  Wahai taib sangka kamu cerdik, pompuan puaka secantik ini kawin dengan mu..... Untuk apa??? Harta mu..... Untuk lainnya dia boleh dapat ditempat lain.... Kebih muda perkasa, sasa dan .......
  Apakah biawak betina ini kau tanggung.......... Tunguuuuuuu kau mati

  BalasPadam
 2. WALAWEY ! MEMBER SEBELAH SAMPAI TERJELIR HAHAHA ! ABU JANGAN LUPA !

  BalasPadam
 3. Ini MISTI SALAH ANUAR

  BalasPadam