Ahad, 29 Disember 2013

Tengok nii...Gambar Yang Sebabkan "Barang" Terus Naik..

Ini diantara penyokong2 harga barang naik yang buat laporan polis... depa mahu kekalkan
 barang naik..jadi pemuda pakida dan perkosa bila tgok barang ini pasti terus naik...

3 ulasan:

  1. Mereka ini di-umpamakan penjenyah dan penderahaka kepada rakyat kerana otak mereka dah dipesongkan oleh setan yang bertopengkan manusia. Adalah dusta mereka-mereka ini jika pergi berbelanja sukakan harga yang mahal walau pun punya qulati yang sama. Ini adalah bohong jika barangan yang sepatutnya berharga murah mereka lebih suka membayarnya dengan harga yang tinggi. Dosa yang dapat, ingat UMNO itu bukan tuhan, apa yang dicadangkan wajib diterima. Ingin disyorkan pada muka-muka yang terpamer ini tampil kehadapan dan mengatakan mereka lah penyokong kuat kenaikan harga barangan, dayus lah mereka ini andaikata bermotifkan politik hanya menulikan telanga dan mempunyai otak lembu tak mahu berfikir hakikat yang nyata. Andaikata mereka-mereka ini kaya raya maka rakyat memang tak dapat nak kata apa-apa, itu dah sifat semula jadi pada macai-macai UMNO. Mereka diperguna dan selepas itu baru tersedar yang mereka pun hidup kesempitan, sesal dulu ada berkatnya sesal kemudian, lebih-lebih lagi jika terbabit engan dosa akan membawa ke-neraka. Bertaubatlah sebelum terlambat, jangan terlalu taksub dengan UMNO, beriman kepada ALLAH adalah sebaik-baiknya, wajib dituntut.

    BalasPadam
  2. lembu2 UMNo belaan PEKIDA dan PERKASA

    BalasPadam
  3. Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...


    Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage. Baca selanjutnya...


    Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...


    Syarikat pengeluar BlackBerry, Research In Motion (RIM) mengalami masalah kegagalan servis yang serius dalam sejarah iaitu kegagalan titik tunggal atau istilah 'single point of failure' yang disebabkan oleh bencana alam di beberapa negara bebaru ini.Baca selanjutnya...


    SINGAPURA (AFP) - Rekrut baru bagi pertahanan tentera Singapura di mana tentera udara & tentera laut akan mendapat senjata baru selain senjata api iaitu iPad. Anggota tentera boleh mengunakan kamera terbina dalam Ipad tersebut untuk mengambil foto & klip video di tempat kerja dan memuat naik ke portal dalam talian Angkatan Bersenjata Singapura(SAF), LEARNet. Anggota tentera juga boleh menggunakan bahan media seperti foto dan video untuk melaksanakan penilaian selepas latihan atau misi.
    Baca selanjutnya...

    BalasPadam