Khamis, 28 Mac 2013

Umno Kantoi Bab Ini...

Hajat Lim Kit Siang untuk bertanding menggunakan Lambang Pas adalah satu tamparan hebat kepada Umno haprak,yang selama ini mengatakan bahawa Pas jadi tunggangan Dap,kini jauh tersasar apabila beliau sanggup bertanding atas lambang Pas.

Menurut Datuk Saifuddin s.u agung PKR,kalau bertanding atas tiket PKR mungkin ada logiknya,sebab PKR adalah parti pelbagai kaum,tapi kalau bertanding atas tiket PAS yang 100% orang islam,maka ini adalah satu kejadian luar biasa yang menjadi tamparan hebat kepada Umno Haprak yang selama ini memainkan isu perkauman sebagai talian hayat mereka untuk meraih undi kaum melayu.

Ketakutan dan keMeroyanan umno semakin kritikal menjelang PRU apabila menggunakan kuasa yang ada untuk menekan ROS agar mencari jalan untuk membatalkan pendaftaran DAP selepas kesanggupan Lim Kit Siang bertanding menggunakan lambang PAS.Maka kita tunggu apa pulak fitnah dan hujah "Banggang" pimpinan Umno selepas ini??? Kalau Umno Menang...Rakyat selamanya menjadi Bangangggg...Tiada ulasan:

Catat Ulasan