Jumaat, 4 Mac 2011

Pemimpin Umno Akan Jadi "Gila Babi" Baca Laporan Ini..

( Klik 2x nak besar dan nak baca laporan memalukan Umno )

Hebatnya kempen UMno dan BN yang saban hari menjamu pengundi Kerdau dengan pembangunan.Tanpa rasa malu dan tebal muka pemimpin Hipokrit mereka turun di Kerdau menyuarakan dengan lantang dan bersemangat pembangunan yang Umno berikan selama lebih 50 tahun di setiap pelusuk di negara ini termasuklah di Pekan Kerdau.

Apakah Pak Menteri Hipokrit ini buta atau memang "Bengong"..??Tak nampakkah bagaimana keadaan pekan Kerdau yang seperti peninggalan zaman jepun,ke mana pak Menteri dan YB kerdau selama ini..??Tidurkah atau makan gaji "Haram"..??

Bila time PRK macam ini..baru nak sibuk dan buat-buat sibuk,tabur janji bermacam-macam,kalau tak sokong BN rakyat akan susah dan tiada pembangunan penduduk kerdau akan ketinggalan.

Tapi yang sebenar-benarnya dan realitinya memang Kerdau miskin dan mundur walau pun BN memrintah hampir 50 tahun lebih..cuba baca laporan dari SinarHarian dalam gambar di atas,Umno Haprahhh mesti jadi meroyan dan gila babi sebab suratkhabar mereka sendiri buat laporan di atas kianatnya Umno terhadap penduduk Kerdau selama ini...Hancusss Umnooo...

7 ulasan:

 1. Memang dasar penipu pauk-puak Umno nii..

  BalasPadam
 2. MEMANG PEMIMPIN UMNO DAH LAMA GILA BABI PUN!!

  BalasPadam
 3. Jauh lebih maju dari pekan Kedai Lalat(Kota Jembal) 10 km dari bandar Kota Bharu

  BalasPadam
 4. nampak tak ada LRT tu... (hehe... pinjam kata-kata abang Mat)

  BalasPadam
 5. Bila hang pi Kedai Lalat. 30 tahun dulu?

  BalasPadam
 6. kat sana pun banyak kerbau melepak tengah jalan kata reporter sinar
  kat merlimau lg best, petugas bn cedera eksiden ngan babi utan. perigi feringgi dok dlm estate, makam tun teja kat tengah sawah. maju sungguh melaka negeri tapak warisan tu.
  di makam tun teja tertulis nama tun teja ratna banggala. almarhum pun bangga keturunan benggala, tak macam sekoq lg tun yg mati2 tak mau mngaku dari benua sebelah sana.

  BalasPadam
 7. apa tunggu lagiii~~~~!!!!!

  kasi pecahhhh lahhhhhhhhhh.....PRU13 nnti...

  BalasPadam