Sabtu, 30 April 2011

Gila Babi...PAS Keluar PR..??

Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak hari ini meminta PAS keluar daripada pakatan pembangkang yang jelas tidak memperjuangkan agenda bangsa, agama dan negara.

Perdana Menteri berkata sudah tiba masanya PAS meninggalkan pakatan pembangkang khususnya DAP yang ternyata tidak pernah sekalipun memperjuangkan Islam.

"Hadi (Presiden PAS Datuk Seri Abdul Hadi Awang), cukup-cukuplah dengan DAP, tinggalkan DAP (pakatan pembangkang)," katanya ketika berucap di hadapan kira-kira 15,000 orang pada majlis Perjumpaan Mesra Perdana Menteri Bersama Rakyat Dewan Undangan Negeri kawasan Manir di Kampung Pulau Bahagia, dekat sini.

Turut hadir Menteri Besar Terengganu Datuk Seri Ahmad Said, Menteri Dalam Negeri Datuk Seri Hishammuddin Tun Hussein, Menteri Pembangunan Luar Bandar dan Wilayah Datuk Seri Shafie Apdal, Menteri Pertahanan Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi dan Menteri Belia dan Sukan Datuk Seri Ahmad Shabery Cheek.

Perdana Menteri berkata masa depan Malaysia sebenarnya lebih terjamin menerusi kepimpinan kerajaan Barisan Nasional (BN) dan Umno.

"Umno lahir di istana dan bukannya lahir di jalanan seperti Parti Keadilan Rakyat (PKR)".Najib berkata rakyat telah bijak untuk menilai kepimpinan yang benar-benar dapat memperjuangkan agenda bangsa, agama dan negara.

Beliau turut mengulas mengenai kemelut yang sedang berlaku membabitkan kepimpinan parti PKR.

"Semasa di Sarawak (pilihan raya negeri) baru-baru ini, penduduk rumah panjang pun bertanyakan jam Omega (milik Penasihat PKR Datuk Seri Anwar Ibrahim).

"Dan semalam kenapa nak halang orang nak bersumpah?," kata Najib yang merujuk kepada suasana tegang apabila hasrat Datuk Shazryl Eskay Abdullah melakukan sumpah laknat berkenaan pelaku dalam video seks yang didakwa membabitkan Anwar, cuba disabotaj oleh penyokong ketua pembangkang itu.

Eskay ialah seorang daripada tiga individu yang menggelarkan diri sebagai Datuk "T" atau trio, yang terlibat mendedahkan video aksi seks yang dikatakan mirip pemimpin pembangkang.

Najib berkata sudah tibanya rakyat menilai kepimpinan yang benar-benar layak untuk menerajui negara ini.

"Masa depan Malaysia ini adalah lebih terjamin dengan BN," katanya.


Juragan : Takut kalah macam tu la..

7 ulasan:

 1. no komen..cuma wa nak termuntah..Uwekkkkkkkkkkk

  BalasPadam
 2. bangang nak mampuh najib kepala bapak ni

  BalasPadam
 3. KAMI AHLI PAS MENENTANG UMNO BUKAN KERANA SIMPATI PADA ANUAR... BUKAN JUGA KERANA PAKATAN RAKYAT.. TAPI KAMI AKAN SELAMANYA MENENTANG UMNO KERANA UMNO PARTI SEKULAR YANG MENENTANG ISLAM. ADA FAHAM???

  BalasPadam
 4. kalau dah ada 15 ribu ada dengar ceramah dato sri najib buat apa nak ajak pas masuk bn apa punya la bangang punya pemimpin nak tegelak aku

  BalasPadam
 5. baru tau DAPigs sekatil ngan HAMpas gila babi betol

  BalasPadam
 6. ada lagi leekonyou lancau nii..ingatkan dah mampouss!!

  BalasPadam
 7. la choi lek...leekonyou tu ngah duk seronok nyam2..nyam22...ham ..roasted suckling pig...tu le segala2nya tang dirinya..ala22 pig !..pigheaded..hamfisted...piggy2 pig porky face..n pig.pig pig!

  BalasPadam