Ahad, 18 November 2012

Kerja Mengundang "Laknat" Allah...!!

Memiliki wajah kacak, berpenampilan menarik dan mahir memuaskan nafsu wanita gersang antara modal digunakan segelintir individu, termasuk pelajar institusi pengajian tinggi, untuk meraih wang dengan cara mudah.

Dengan menawarkan khidmat sebagai gigolo atau pengiring sosial, ada antara mereka hidup mewah berikutan dibela wanita yang ketagih belaian lelaki muda.


Dengan hanya melayan nafsu seks ‘mak ikan’ seminggu sekali atau menemani mereka ke mana saja, ada anak ikan bukan saja dibayar dengan wang ringgit, malah menerima hadiah seperti motosikal atau kereta bagi memudahkan mereka bergerak.

Berikut pengakuan individu yang pernah dibela sebagai ‘anak ikan’ atau lelaki simpanan wanita gersang.

Berusia 28 tahun, lelaki yang mahu dikenali sebagai Sam mengakui pernah hidup mewah sewaktu dibela ‘mak ikan’ atau ‘sugar mummy’.

JuRaGan :  Apa-apapun sistem kena perbetul..iaitu kembali kepada sistem dan undang-undang Allah,Hanya itu saja cara yang mampu menghalang manusia daripada melakukan maksiat sesuka hati..Dan hanya dengan menjatuhkan kerajaan BN..maka sistem Islam akan dapat dilaksanakan...sebab Apabila Umno/Bn kuat..maka banyak dan bebaslah rakyat buat maksiat..Hancusss Umnuoooo...

4 ulasan:

  1. Tangkap gigalo ni dan potong anu nya supaya dia boleh jadi sida2 kepada mak ikannya.

    BalasPadam
  2. BERAPA BANYAK KES PARA PEMIMPIN TERTINGGI UMNO-APCO DARI ROGOL,BUNUH ,PENCABULAN TANPA PEMBELAAN WALAU LAPORAN DIBUAT ! TAPI ORANG BIASA SAJA SELALU YANG KENA ,ABU !

    BalasPadam
  3. akibat senang dpt duit,sebab parti umno yg memulakan supaya petik aja dah dpt,mereka guna kuasa duit,mereka tahu kebanyakan manusia d malasia kalah dgn duit,sebab ekonomi dan keperitan hidup,lebih2 lagi nak xsen lebih......siapa yg memula cara ini ialah ........Kera2 tua dlm umnog mereka sebagai rollmodel

    BalasPadam