Ahad, 28 April 2013

Lu Kenal Siapa YB PAS Yang Hebat Ini..??

 Alhamdullillah...kempen YB Radzi Zainon,Calon PAS calon DUN Sungai Rapat di Desa Pinji malam tadi telah mendapat sambutan yang cukup hebat dari kaum India dan Cina yang datang untuk bertemu dangan  Calon Pas ini.

Mereka rata-rata menunjukkan sokongan secara terang-terangan dan inginkan perubahan.Mereka mahu calon PAS Ustaz Radzi Zainon memenangi PRU13 ini di DUN Sungai Rapat...Penerangan Manifesto PR yang disampaikan oleh Radzi Zainon malam tadi telah menambahkan keyakinan mereka akan kebolehan PR untuk mengambil semula Perak setelah dirampas secara tidak bertamadun oleh UmnoBn pada PRU12 yang lalu.

Mereka juga kesal dengan "Kesamsengan" YB Hamidah Osman yang melampaui batas berkempen apabila penyokongnya merosakkan banner,Billboard PAS dan PR yang sebahagiannya dipasang oleh kaum india ini sendiri.InsyaAllah dengan kempen "Samseng" Hamidah ini telah banyak menyedarkan pengundi DUN Sungai Rapat siapa sebenarnya Hamidah Osman selama ini...InsyaAllah Ini Kali Lah...Sumber :fbYBkitesungairapat...Support Calon DUN Sungai Rapat dengan Add Friend ke..fb YBkitesungairapat


1 ulasan:

  1. Memang midah tahi lalat besor jenis betina celaka. Saya jarang maki-maki nih tetapi kerana perangai buruk betina celaka inilah yang buat saya naik meluat.

    BalasPadam