Rabu, 9 Februari 2011

Hancuss...Hos "Berbogel" Dalam Rancangan Memasak..

Sebuah rangkaian televisyen dewasa sudah bersiap sedia untuk menyiarkan rancangan memasak yang akan dikendalikan seorang hos yang berbogel. Hos berkenaan akan menyediakan masakan Kantonis dengan memakai apron lut sinar, dalam usaha menggalakkan lebih ramai lelaki memasak.

Akhbar China Morning Post melaporkan, hos itu, Flora Cheung akan memulakan rancangan 30 minit itu dengan membeli barangan yang hendak dimasak di sebuah pasar terkenal di Hong Kong, menanggalkan pakaian sebaik saja tiba di studionya. Flora yang mengaku tidak pernah bekerja di restoran berkata, dia berharap rancangan itu akan menarik lebih ramai lelaki untuk ke dapur. Episod pertama rancangan itu akan ditayangkan hujung bulan ini.

“Saya suka memasak dan saya berpendapat saya perlu berkongsi keseronokannya dengan orang lain. Sebahagian besar lelaki tidak suka memasak. Saya ingin menanamkan minat itu pada diri mereka,” kata Flora, 26.

Flora berjanji apron lut sinar itu akan menutup hampir semua bahagian tubuhnya tetapi pada masa sama tidak akan melindungi apa-apa.

Penerbit, Jesse Au memberitahu akhbar itu, rancangan berkenaan mungkin mendorong penerbitan rancangan serupa dengan hos berbogel menawarkan pelbagai jenis masakan Asia. “Ia akan menjadi siri yang tidak ada penghujung jika ia terbukti popular,”katanya. - Agensi


Juragan : Macam-macam ada...Sat lagi Malaysia akan tiru pulak..
2 ulasan:

  1. Senang je nak ajar orang macam ni. Panaskan minyak di dalam kuali sehingga betul-betul panas. Kemudian masukkan air secara tiba-tiba dalam minyak panas tersebut. Kaedah lain ialah goreng ikan keli dalam minyak panas, kebiasaannya ikan keli akan meletup apabila digoreng dalam minyak panas. InsyaAllah selepas ni host ni takkan berani ke dapur lagi.

    BalasPadam