Isnin, 27 Jun 2011

Bangang..!! "Berperang" Kalau Teruskan Demo BERSIH - Omardin

Pertubuhan Seni Silat Lincah Malaysia (PSSLM) memberi amaran kepada penganjur perhimpunan haram Gabungan Pilihan Raya Bersih dan Adil (Bersih) supaya membatalkan hasratnya itu jika tidak mahu 'berperang' dengan pengamal seni silat di negara ini.

Mahagurunya, Tan Sri Omardin Mauju berkata, adalah menjadi tanggungjawab pengamal seni silat untuk mempertahankan negara sejak zaman pemerintahan kerajaan Melaka lagi dan mereka tidak akan teragak-agak untuk bertindak keras ke atas golongan yang cuba menimbulkan kekacauan serta huru-hara.

"PSSLM yang mempunyai ratusan ribu ahli juga akan turun pada 9 Julai itu sekiranya Datuk S. Ambiga masih mahu meneruskan perhimpunan haram tersebut. Kami tidak akan biarkan perkara itu berlaku kerana jelas sekali ia perbuatan yang menghina negara.

"Kami sebagai golongan pengamal silat merupakan pelindung kepada negara dan sultan sejak beratus tahun dahulu tidak akan berdiam diri. Sekiranya kami tidak mengambil apa-apa tindakan, kami akan dianggap dayus.

"Saya sendiri akan mengetuai persatuan silat ini walaupun saya berkerusi roda, saya akan turun dan berada di barisan paling hadapan. Kami tidak sanggup lagi melihat keamanan negara dipermainkan untuk tujuan politik," katanya.

Juragan : Jangan jadi Bangang braderr..kita ada undang2...Buat kerja mesti ikut undang-undang,nak terangkan pun gua malas...lu orng sendiri baca la..Hisham kata nak kenakan ISA kepada penDemo Bersih,lu kena tangkap Pak Omar ni dulu dengan kenyaan bengapnya..inilah pejuang melayu yang Dunguuuu...

8 ulasan:

 1. Silat bengong ni...ore lain pun belajar silat jugak boh...janghe dok ingat tak mapuhhhh!

  BalasPadam
 2. ha..ha.ha..gua ada black belt,nanti masih Bersih gua tunggu lu orang,apa macam ada berani?Jangan sombong kalau setAKAT silat cari makan tu!

  BalasPadam
 3. alah mat capek dah menyalak mesti dah lama tak masukk projek..awak tu dah kubuir kata mari bawaklah pegi mesjid

  BalasPadam
 4. kepala butuh hangpa pengkhianat bangsa

  BalasPadam
 5. kalau setakat penyoong DAP komunis aku tak takut la wehhhhhhhhh..........dah lama tok nenek aku dok makan darah komunis ni....tambah pulak ajaran sesat nik aziz

  BalasPadam
 6. bawa nik aziz dan anwar kaki jubur tu tobat kat mesjid dulu, baru mari lawan kami.......kalau nik aziz ada kat perhimpunan nanti..aku kencing muka penyesat umat islam tua kambing haram jadah tu

  BalasPadam
 7. Bukan Silat Lincah,tapi Umno kasi nama baru "Silat Lucah" sesuai dengan perangai haprah Melayu dalam Umno..kah3

  BalasPadam
 8. wakakaka...hari perhimpunan bersih mesti ramai orang melayu turun...takkan anak-anak lincah nak buat bangsa sendiri...habis anak-anak gayung nak diam je ke???wakakaka..bangsa sendiri bergaduh..bangsa lain tepuk tangan......Renungkan lah..///

  BalasPadam